Nationalist får sitt personliga bankkonto nedstängt

En av Australiens ledande nationalister, Blair Cottrell, har fått sitt personliga bankkonto nedstängt. Banken Westpac vägrar ge ut några detaljer kring varför de stängt ned kontot, utan hänvisar till “affärsmässiga” skäl. Enligt Cottrell råder det dock inga tvivel om att det hela är politiskt.

Då han redan är avstängd från Twitter, använder han den yttrandefrihetsvänliga tjänsten Gab för att berätta om det senaste politiska övergreppet:

“Vi vet redan varför, eller hur? Det är för att jag känner till sanningen om det internationella folkmordet som sker på vita människor, jag vet vem som driver på det och varför. Jag känner till sanningen om vår närhistoria, jag vet att de pushar våra barn till att bli homosexuella och könsbytare, jag känner till det sanna motivet för feminism. Jag vet helt enkelt för mycket.

De måste dock tänka efter ordentligt kring hur de ska döda mig, för det här kommer inte påverka mig nämnvärt”

Brevet som banken skickade till Cottrell

I ett efterföljande inlägg berättar han också om hur en kvinna vid namn Julie Hoskins fick sitt bankkonto nedstängt 2015 när hon kampanjade för att stoppa ett moskébygge i sitt bostadsområde.

Globalisterna försöker dra åt tumskruvarna

Cottrell är som synes inte den första, och kommer inte heller vara den sista, som drabbas av det politiska förtrycket genom att få sitt bankkonto nedstängt. Men detta är bara en del i ett större arbete som pågår över hela västvärlden för att koncentrera makten till ett fåtal mäktiga företag utan lojalitet till vare sig någon europeisk stat eller något europeiskättat folk.

Vi ser till exempel kampanjer för att införa ett kontantlöst samhälle, och i Sverige har redan många handlare valt att bara ta betalt med kort vilket riskerar att påskynda en sådan utveckling. När Cottrell nu drabbas av förtrycket kan han fortfarande använda kontanter, men vad hade hänt om vi levt i ett kontantlöst samhälle?

Ännu ett steg vi ser i försöket att koncentrera makten och kväsa decentraliserade, frihetliga alternativ är den planerade nya “kryptovalutan” Libra från Facebook, Visa och Mastercard. Förhoppningen, som jag skrev om idag på Telegram, är att slå hårt mot Bitcoin och andra fria kryptovalutor och få allt fler att använda Libra för sina dagliga inköp.

Sen vaknar du upp en dag och Zuckerbergs imperium meddelar att ditt Librakonto är fruset eftersom du delat en bild som uppfattats som kränkande. Ditt bankkonto stängs ned för att du är politisk aktivist. Några kontanter finns inte längre. Dina sociala medie-kanaler är spärrade efter påtryckning från gammelmedia.

Du kan inte handla, du kan inte få lön, du kan inte nå ut med ditt budskap.

Du har blivit en operson.

Den liberala demokratin har nått sin slutstation.

Hör budskapet bankirerna är så rädda för

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}