Det finns vänstermänniskor som tror att de är höger

Vänstervridningen i Sverige har pågått under årtionden. Vi har därmed hamnat i en situation där “högern” helt tappat fotfästet.

Tidigare i veckan delade en gammal kompis en post från RFSL om att man borde säga ”vårdvägran” istället för att prata om samvetsfrihet när det gällde barnmorskor som inte ville utföra aborter. Inlägget handlade om att ord är viktiga och att det därför är viktigt att använda ”rätt” ord.

Min vän lever i den smått absurda villfarelsen att han tillhör högern och inte på något vis är ett socialistisk stolpskott. Tyvärr gäller detta ganska många människor men tyvärr räcker det inte med att vara emot kollektivisering av privat ägodelar för att kvalificera till rätt lag. Det räcker inte ens att man vill ha något lägre skatt.

Höger/vänster handlar om mycket mer än så. Värna liv, inse att det finns en koppling mellan handling och konsekvens, att abort inte är något att fira utan att varje abort faktiskt är ett liv som avslutas.

Jag personligen är ingen vän av sträng abortlagstiftning. Jag tycker att det här är en kulturell kamp. Abort ska vara otänkbart snarare än olagligt. Respektera livet, det kunde lika gärna ha varit du som vart föremål för ett ogenomtänkt beslut påmanat av en politiskt korrekt barnmorska.

Livet är inte slut när du skaffar barn, det avancerar till nästa nivå. Inget förverkligar dig själv som att få ”Du 2.0”.

Men åter till ämnet. Hur kan folk vara så sjukt indoktrinerade att de kan dela vänsterextrema RFSU:s skit och ändå tro att de inte är en del av kulturmarxismen?

Svaret är årtionden av målmedveten bearbetning. Som RFSU själva säger är ord viktiga. Men en städare är fortfarande en städare även om han eller hon kallas för lokalvårdare eller vad det senaste epitetet nu är, ett aborterat foster är en liten död människa och går vi på alla galna eufemismer som uppfunnits för att dölja massinvandringens konsekvenser finns inga som helst gränser längre.

Fram tills internet var all media i Sverige statskontrollerad media. Östtysklands vänstat Sverige som ivrigt fortsatte driva de socialistiska experimenten, oberörda av murens fall. idag försöker man kontrollera även nätet, Kina levererar artificiell intelligens till stater såväl som till företag med staters storlek. Facebooks senaste rapport deklarerar stolt att man tar bort allt fler inlägg men att man behöver färre anställda för att ”skydda användarna” vilket givetvis inte innebär något annat än att man censurerar dem.

Dagens moderater ligger LÅNGT till vänster om min uppväxts sossar. Skillnaden är att de sossarna var medvetna om att de var vänster. Dagens moderater tror att de är konservativa. Vad är det man säger, att djävulens bästa trick är att få folk att tro att han inte finns? I så fall är dagens mest lurade dagens höger som bara går vänsterns och därmed ondskans ärenden.

Högern behöver en fet omstart och vi behöver vara resetknappen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}