MSB har rätt – håll huvudet kallt

MSB varnar för att svenskar låter sig luras av främmande makt. Rådet är att inte låta sig styras känslomässigt. MSB har helt rätt.

I en artikel på Aftonbladet varnar enhetschefen på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Mikael Tofvesson, för påverkanskampanjer från främmande makt. Syftet med dessa kampanjer är att vi ska ändra uppfattning om vårt land.

MSB har helt rätt.

EU-politruker och ickestatliga organisationer finansierade av bland andra George Soros arbetar aktivt med att försöka förmå svenskarna att ändra uppfattning om Sverige och vad Sverige behöver. Ett exempel på det är propagandan för massinvandring och folkutbyte; ett annat exempel är hur de vill sänka vårt nationella självförtroende och därmed acceptera mer överstatlighet från Bryssel.

Det är bra att MSB varnar för dessa kampanjer, även om de inte pekar ut någon i klara ordalag.

En annan viktig aspekt MSB tar upp är försöken att sprida panik i samhället. De varnar för att man ska vara alltför känslomässig. Tofvesson säger:

– För att lura någon måste man ta i ganska hårt. Ett sätt att lyckas är att gå på känslor. Vi vill därför varna människor för om man ser något som gör att man blir riktigt arg och upprörd.

Ett exempel på detta idag är ju den gröna väckelserörelsen som slagit klorna i samhället. Greta Thunberg heter den unga ledaren för denna sekteristiska rörelse som predikar världens snara undergång och kräver att vi alla ska känna panik.

Politiker och massmedia har tagit hennes budskap till sig och agerar därefter. Ett annat exempel är gruppen svenskar som dragits med av känslostormarna kring de påstådda flyktingarna (specifikt de “ensamkommande”) vilka man förmåtts värdera till och med högre än våra egna söner och döttrar.

Det är verkligen på tiden att svenskarna lyssnar på MSB. Agera inte känslomässigt och förstå att utländska krafter (med inhemska agenter) vill förmå oss att anamma och verka för deras agenda.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}