Islamiseringen leder till matsvinn i Sverige

Den kanske största miljöboven av alla i världen är massinvandringen. Inte bara i sig själva, utan också när hela samhällsstrukturer helt plötsligt bryter samman eftersom de är uppbyggda efter ett samhälle som inte längre finns.

Argumentet att massinvandring och mångkultur berikar hörs alltmer sällan. När verkligheten knackade på dörren höll det inte längre så man hittade på andra orsaker till varför det ändå är en bra idé. Men en efter en avslöjas också dessa som önskedrömmar eller bara ett uttryck för naivitet eller dumhet.

Exemplen på varför massinvandring och mångkultur är en dålig idé utgör en ständigt växande hög. Och i tider då klimatet och “hållbar utveckling” står högt på dagordningen kan vi se hur det ena hör ihop med den andra också där.

I Sverige är arabiskan det andra största språket efter svenskan. Islamiseringen är ett faktum. Detta förändrar Sverige och i Angered har det blivit problematiskt hos skolbespisningen.

Ramadan pågår för fullt vilket i Angered resulterar i att antalet skolmåltider minskar. Sammantaget under fastemånaden handlar det om 30 000 färre portioner, ungefär (personalen säger själva att de får gissa hur mycket mat som behövs).

Detta leder i sin tur till ett ökat matsvinn. Uppåt 20 kilo extra räknar man till. I Angered. Andra skolor med en stor muslimsk elevpool kan vi anta har samma problem.

Detta klingar väldigt illa med uppsatta klimatmål och ekologisk hållbarhet. Islamiseringen av Sverige är under ramadan en riktig miljöbov. Men just det och just då är det kanske ett pris som klimatet måste betala, för nog är det viktigare att vi har massinvandring och mångkultur än klimat (typ). Eller vad säger Isabella Lövin och Per Holmgren?

Sanningen är den att massinvandring – stora folkförflyttningar mellan kontinenterna – är den kanske största miljöboven av alla (också frånsett matvägrande muslimer i Angered). Men det låtsas man inte om.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!