Vänd anarkotyranniet mot tyrannerna

I dag en fartfylld krönika med många konkreta förslag på saker vi kan ta oss för. Som vanligt levererade med den skärpa som kännetecknar Johnny Lindén.

Tidigare i veckan dömdes Ingrid & Conrad för att ha sänt webbradio utan ansvarig utgivare. Det är givetvis sjukt, lagar som skrivits för att säkra det fria ordet används för att kväsa oliktänkande. Det luktar DDR och gamla Sovjet lång väg.

Så vad gör vi?

Vi använder domen mot dem själva. Det finns fler poddar än vi kan räkna där ute och många av dem har samma upplägg som Ingrid & Conrad. Anmäl dem med hänvisning till domen. Dels blir det en ”DDOS-attack” på systemet, dels tvingas en massa vänstertroll försvara sig mot vad som normalt är deras egna allierade.

Jag gillar överhuvudtaget att använda folks egna vapen för att slå tillbaka. Ett annat exempel är att Barnkonventionen ska bli svensk lag. Borde finnas massor av fall att använda här, kan det vara till barnets bästa att exponeras för sexuell propaganda av RFSL? För det ofödda barnet att aborteras? Jag är säker på att det finns mycket som går att använda även om själva idén att göra lag av floskler givetvis är absurd.

Vi har en motståndare som arbetat framgångsrikt över årtionden och vi har mycket att lära av dem. Skrupellösheten är en sådan sak. Man ska inte vara skrupellös mot vanliga människor. Men jag har inget problem att möta ont med ont och vänstern är till sitt väsen ond. Den som hyllar konflikt, motsättningar och våld förtjänar inget annat själv.

Jag följer också Moderaternas omvändelse under galgen. Partiet tar tillbaka de gamla knotorna, dvs den logga de hade innan Reinfeldt. Samtidigt säger man att man ska bli bäst på ”integration”. Vi kan konstatera att de inte lärt sig ett dyft innerst inne. Integrationen är hyperinvandringens målgång, brasilifieringens fullbordande. Dit Vi Verkligen Inte Vill.

Det har pratats galet mycket om Boomers på senare. Jag kan se att det finns skäl att bli galen på det som är generationen före min egen och hur skadad den är av individualism och dess oförmåga att lyfta blicken över sitt eget välbefinnande.

Samtidigt är det en talrik grupp som ofta har gott om pengar och som skulle kunna göra stor nytta om vi i större antal kunde få dem att ta ett steg till, de är ju pigga på att fatta lite, skulle man kunna flytta deras fokus ett steg till skulle det göra skillnad.

Jag tror att det vore en bra idé att tagga ner lite på retoriken. Samtidigt skulle man också kunna skuldbelägga dem för vad de – som kollektiv – gjort, fram med avlatspengarna så kan vi nog förlåta lite? Om de nu inte kan göra lite nytta personligen, det vore ju ännu bättre.

Nu ska jag runda av. Så hörs vi snart i radion!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}