Ursäkta röran och tack för visad förståelse kära läsare

Snart är ordningen återställd hos Svegot Media och redaktionen vill här passa på att tacka alla prenumeranter och läsare för visad förståelse.

Det har varit några stökiga dagar här hos Svegot Media och jag kände att det var dags att å hela redaktionens vägnar skriva ett personligt tack till er alla; framförallt och först och främst till våra prenumeranter som tålmodigt väntar på att ordningen ska återställas och allt bli mer normalt.

Ni vet alla varför det har varit stökigt. Det är Svenskarnas hus som upptar vår tid och redaktionen har fått göra tjänst som hantlangare, målare, möbelsnickare och Gud vet vad mer. Själv har jag mest gjort tjänst som just hantlangare medan Daniel Frändelöv fått mer kvalificerade uppgifter att hantera. Därtill har Dan Eriksson, som annars skulle kunna gripa in i arbetet med Svegot, också fått hamra, svabba och montera.

Jag hade en idé om att vi skulle kunna sköta både Svegot (text och radio) samt jobba i huset på samma gång. Det gick inte, visade det sig. Att jobba med nyheter kräver att man är med i matchen hela tiden, och klar i huvudet. Vare sig eller har gått att upprätthålla.

Nu kanske det låter som om vi fått ro det hela i hamn själva. Så är det inte. Åtskilliga medlemmar har lagt ner massor med timmar på huset och det är först på sluttampen jag själv kunnat vara med, och det är jag glad för.

Detta är ingen klagotext, snarare tvärt om.

Men jag vill berätta för er, kära läsare, varför det varit sporadiskt tyst i radion och uppdateringarna på hemsidan har haltat. Och därtill vill jag berätta att ljuset i slutet av tunneln nu syns.

I nästa vecka kommer Morgon med Svegot att sändas som det ska och hemsidan kommer att vakna till liv igen. Snart är det också dags för en ny säsong av radion med uppdaterat schema.

Vi ger oss till tåls några dagar till helt enkelt. Och med tanke på de fördelar Svegot Media får tack vare Svenskarnas hus framöver, så är det värt lite stök – det är ett billigt pris att betala.

Så ett stort tack från redaktionen till er alla.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}