Vad kan du göra? Det är frågan

Svegots krönikör tar i dag itu med den eviga frågan för de flesta som insett att det inte står rätt till. Vad kan man göra?

Idag skriver jag från Malta. En av poddens lyssnare tog det trevliga initiativet att bjuda ner mig och en till för ett studiebesök och ordnade en träff över lunch med Martin och Sofia som driver Radio Bubbla.

Det är intressant att höra olika perspektiv och åsikter om vart Sverige är på väg och hur man ska hantera det. Lyssnaren och jag har båda vänt hem på senare år för att vara en del av förändringen efter att båda två haft olika möjligheter i andra länder.

Att förutsäga framtiden är oerhört svårt. Varje vecka läser och hör vi om händelser i vår omvärld. Macron skjuter sig själv i foten med absurda uttalanden, Salvini lanserar en ny åtgärd för återvandring, Orbán går från klarhet till klarhet. Ibland känns det som om Sverige är det enda land som vill fortsätta med befolkningsutbyte och kulturmarxism.

Så väl är det nu inte. Men vi som förstått vad som händer har ändå ett ansvar att agera för att försvåra det som fortgår. Det svåra är att komma fram till vad man faktiskt kan göra.

  1. Bo och skatta bara i Sverige om du är en nettobidragstagare. Är du barnlös, jobbar mycket och betalar mycket skatt, gör för helsike inte det i Sverige. I runda tal var fjärde skattekrona som kommer in läggs på befolkningsutbytet. Är du en medfinansiär så är du också medskyldig.
  2. Stöd de som arbetar mot befolkningsutbytet och värdenihilismen med pengar och genom att sprida deras alster. Helst både och men kan du inte göra det ena kan du göra dubbelt av det andra.

Än så länge finns det en chans att återuppbygga det Sverige en del av oss växte upp i. Men ska man göra det måste man inse att det inte räcker att ”stoppa invandringen”. Hundratusentals människor måste fås att åka hem och ett momentum måste ändras.

Idag är det vi svenskar som backar hem och överlämnar maktpositioner, tolkningsföreträden och nyckelpositioner till människor som inte vill oss väl. Det måste ändras. Vi måste få dem att backa istället. Svenskarna måste vara det vinnande laget, de som alla vill associeras med, handla av, anställa och stödja.

Dissa företaget som annonserar med invandrare, bojkotta halal, köp inte av de som värdegrundsposerar.

Och praktexemplet är AB Sverige så se var du skulle kunna skatta istället? Det finns människor som lever på att hjälpa folk att skatta i andra länder och inte bara få mer pengar över, man slipper vara med och finansiera sin egen undergång. Något att tänka på?

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!