Regeringens plan för pensionskrisen – höjda avgifter

Trots massinvandringen (som skulle rädda oss) ser det ut som att det inte blir några pensioner för dagens unga. Regeringen har dock en plan, som man inte vet exakt hur den ser ut. Dyrare blir det i alla fall.

Dagens unga kommer få rekordlåga pensioner. Trots alla pensionsräddare som invandrat till Sverige verkar det som att det i princip inte blir några pengar alls när dagens unga ska få sina pensioner i framtiden.

Vi kan alltså konstatera att massinvandringen inte hjälpt oss på traven. Kan vi slippa höra det argumentet nu tro? Antagligen inte.

Hur ska regeringen lösa det hela då? Vi vänder oss till socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). I stället för att twittra oförskämdheter om Ungern kanske hon kan ta sitt ansvar för Sverige och svenskarna. Det är väl inte för mycket begärt?

Till Expressen säger hon att det är “jätteviktigt” att lösa pensionerna. Och regeringen har en plan:

– Vi kommer behöva höja avgiften in i pensionssystemet ytterligare, så målsättningen är att även de som är födda 1991 och senare ska få en anständig pension när de går i pension, det är det vi arbetar med politiskt just nu. Vi gör även justeringar när det gäller pensionsåldrar under de kommande åren.

I dag är avgiften för inbetalningarna 17,21 procent. De ska höjas till 18,5. Hur mycket pensionsåldern behöver höjas vet man inte. Ska sanningen fram vet man inte mycket egentligen. Strandhäll konstaterar:

– Det finns inget färdigt förslag på hur det där ska se ut ännu.

Den som vill fortsätta att sätta sin tilltro till systemet är välkommen att göra det. Men framtiden är skriven på väggen och alla som fortsätter att vara lojala mot Strandhäll et consortes ska inte tro att de på äldre dar kan komma och gnälla. Inte heller ska de tro att de fria svenskar som i detta nu samlas för att bygga en trygg framtid för sig själva och varandra, kommer dela med sig.

Regeringen och den hålögda valboskapen kan ta sitt AB Sverige och köra på. Att deras dumhet och vanskötsel också kommer drabba oss andra kan vi inte göra mycket åt. Men i den mån vi kan komma undan ska vi försöka. Därtill, som sagt, tar vi saken i egna händer och ser till så att när insolvensen hos AB Sverige får det hela att krackelera fullständigt, kan vi luta oss mot den fasta grund som är Det fria Sverige.

Vill du veta mer om hur du kan vara med och bygga en bättre framtid. Besök detfriasverige.se och bli en del av lösningen.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!