Vill vi ha dom? Vågar vi säga nej?

För att orka med vardagen ser vi oss ibland nödgade att välja, låtsas att inte se, och helt bedrägligt att låtsas inte höra. Dagligdags får vi oss till livs maktelitens uttalande, förslag och beslut. De folkvalda ter sig efter varje dag som går mer och mer som på riktigt psykiskt störda.

Vårt land styrs för tillfället av vettvillingar med kompistillsatta tjänstemän, kompisar som dagarna i ända kliar varandras ryggar medan vårt folks väl och ve spolas ner i kloaken. Många av dessa våra landsmän ur makteliten lägger sig platt och skrevar för personer från fjärran land. Folk från de mest dysfunktionella samhällen har på vår bekostnad blivit högprioriterade och helt synligt prio ETT för makten.

Det kan ju inte ha undgått någon svensk att det i vårt land diskuteras ifall Islamiska statens mördare som av olika anledningar varit här i just vårt land, men som valde att resa ut i Allahs namn med mission att på de mest fruktansvärda sätt beröva andra muslimer deras liv, att dessa nu har som mål att komma tillbaka till oss igen.

Ingen kan ha undgått att dessa avskum nu köar för att komma till vårt land igen. Som ett led i förberedelse att återvända “hem” till Rosengård, Seved, Hammarkullen och Tensta Rinkeby skar “resenärerna” av huvuden på flickor och kvinnor, deras yasidiska sexslavars huvuden kastades i soptunnor. Nu styrs kosan norrut.

Så klart kommer inte världens första feministregering att stänga dörren för IS-mördare, tro inte det. Vår regering och riksdag har välkomnat och släppt in dom förut och kommer med all sannolikhet släppa in dom igen. De som avbröt sin mission här och istället anslöt till det bestialiska kalifatets tjänst utomlands kommer såklart vid hitkomsten få saft och bullar hos någon socialtant. Bullarna står redan på jäsning hos socialtanter av båda könen på en vårdcentral eller kommunhus hemma på din gata. “Vi har beredskap, integrationen ska fungera denna gång”.

Och det är ju inte ens så att det är något nytt att vi har hitkomna islamiska mördare bland oss, det har vi haft länge med feministregeringens och “Alliansens” goda minne. Genom galna politiska beslut sedan årtionden tillbaka har vi i vår vardag mitt bland oss folk från helt andra kulturer, folk vilka både hatar oss och vårt land. Man önskar vår död, och kräver vårt land.

Vet Du vem muslimen är som har fått arbetsmarknadspolitisk åtgärd på ditt barns förskola, och vem är egentligen utlänningen som hjälper till på äldreboendet där din mamma bor? Kanske presenterades på din arbetsplats en person som kallas för nyanländ och som genom nystartsjobb ska träna upp sitt nya språk svenska, vem är han? Han tar inte dig i hand när ni hälsar men är säkert helt ok, för han “gör ju rätt för sig”.

Du går förbi en skolgård och ser några muslimer med reflexvästar som står och softar vid trappan till entrén, det är förmodligen rastvakter på den där lilla byskolan, men vilka är dom, egentligen. Vad har dom varit med om innan de flyttade till Sverige, vilka svårigheter och trauman har de varit utsatta för, och så ringer det in.

Barnen springer in, en ny lektion börjar och du har redan gått förbi och vill inte tänka färdigt om det du sett och iakttagit. Kanske funderar du i alla fall om det inte är så att det är du som överreagerar då oron och olusten tränger sig på. Artister i TV, politiker i tv-soffor, och journalistskrået, alla ger de ju en så ljus bild, det är endast en liten ansträngning “vi har ett ansvar”. Vi är alla lika, och vi är lika värda, utom då högerextrema förstås. Skavlan och Greta är oroade, för klimatet. Kan vi fixa klimatet då blir allt bra.

Om detta må vi berätta. Vi måste prata mer med varandra och sluta bära vår oro inom oss. Det är ett kardinalfel att låta terrorister komma hit till vårt land, resa ut går bra, men inte komma tillbaka igen, det är landsförräderi att vi bevisligen i vår verklighet till vardags har islamiska terrorister mitt bland oss. Låt dom inte komma hit, och låt dom resa ut.

Våra barn som är det mest värdefulla vi har, lämnas till förskolor och skolor där det kan finns vuxna, och barn som tjänar guden Allah. Vi måste kräva att få reda på vilka personer det är som är levande krutdurkar, vilka har skurit av huvuden, våldtagit och eldat upp levande människor. Vad står det i IS-terroristernas utdrag från belastningsregistret som “alla” obligatoriskt måste lämna in vid arbete med barn och äldre?

Allt som oftast för att orka leva i vårt land måste vi till mans kämpa för att inte se, och inte höra om alla de vidrigheter vi har fått serverat till oss i vår egen närmiljö. Oron gnager, du blir rastlös och till sist ursinnig för det stämmer inte. Svenska politiker ska sätta svenskarna främst vid alla fattade beslut, något annat finns det inte mandat för. Vi kan inte längre blunda och vi kan inte längre tiga.

Ta debatten med de personer som spottar ur sig floskler om att alla är lika värda. Du är enligt de som skriker högst inte värd något, du är inte värd något ifall Du inte vill ha islamist-terrorsister på ditt barns förskola och skola. Vi som öppnar munnen och ger uttryck för att vi inte tycker att terrorister i vårt land är en så bra idé, vi riskerar att utsättas för en hat och skitstorm utan proportioner. Det får man ta, prata än högre, för våra barns framtids skull.

Var den som ställer sig upp på föräldramötet och ifrågasätt galenskaper när alla andra sitter tysta. Du är guld värd för våra barn när Du reagerar och protesterar mot maktelitens curlande för kalifatet. Vi måste bli många som höjer våra röster. Vi måste gå samman!

Tillsammans är vi starka!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!