Visst islamiseras Sverige

Sverige är inte vad det heter lika mycket som det är de människor som bor här. Om många muslimer bosätter sig här så kommer landet naturligt att islamiseras.

Det är faktiskt bara löjligt att hävda att Sverige inte islamiseras (eller arabiseras om man nu vill det, även om det i allt väsentligt är samma sak). Arabiskan, islams heliga språk är det andra största språket i Sverige i dag och vi “berikas” med fler moskéer i jämn takt. Anpassning till den nya situationen pågår överallt där de “nya svenskarna” slår ner sina bopålar.

Tyvärr är det naturligt att så sker.

Vad definierar ett land? Är det lagarna som finns i lagboken? Är det en samhällselits uppfattning? Nej, är svaren på båda frågorna. Det är folket som bebor landet. Sammalunda gäller mindre delar av landet: landskap, kommuner, städer och stadsdelar.

Kort sagt. Om det bor 25 000 arabiska muslimer i en stadsdel och 25 000 somaliska muslimer i en annan, samt 5 000 moderna liberala svenska mähän vardera så är den stadsdelen långt mycket mer muslimsk och arabisk/somalisk än svensk. Allt annat är bara fria fantasier.

Ändå finns det för många som förnekar islamiseringen. Senast är exemplet från Gävle, där en bild på stadens slöjbeklädda “affischflicka” fick somliga att påstå att den skulle vara manipulerad. Varför skulle den vara det? Snart nog fick de svar på tal från kommunen som lät hälsa att det var en del av deras marknadsföring som en “mångfaldsstad”.

På samma sätt som för många svenskar accepterat massinvandringen så har för många Gävlebor accepterat hur deras stad (kommun) förändrats över tid.

Varför skulle muslimerna inte dyka upp på välkomstskylten?

På samma sätt fungerar det här med moskéer och slöjor i reklamen (på dagis, sjukhus och inom äldrevården). Om de är i Sverige så kommer de ta plats. Inte nog med det, företag kommer se att en ny marknad öppnas upp varför de riktar reklam mot denna nya marknad. Det vore ju tjänstefel för ett företag att inte ha med slöjbeklädda kvinnor i reklamen i ett land där arabiskan är andra största språk.

Det krävs ingen konspiration för att det ska bli som det blivit i Sverige i dag. Det räcker med massinvandring så följer anpassningen av sig själv. Om folket är vekt (dumt, självhatande, godtroget) nog att acceptera massinvandring i första rummet, så kommer de också anpassa sig.

Med tiden kan motståndsviljan vakna till liv, när insikten om den olycka man dragit över sig blir uppenbar. Då kommer det göras ansatser till förändring. Om det inte gått för långt kan man vrida tillbaka utvecklingen.

Det har inte gått för långt i Sverige i dag. Inte på långa vägar faktiskt.

Hör mer om detta i vår podcast

Lyssna när Daniel Frändelöv och Dan Eriksson pratar om “affischflickan” i Gävle – och vem hon egentligen är samt vad man kan göra åt det. Samtalet börjar vid 18:45.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!