Ärkeglobalist toppkandidat som EU-kommissionens ordförande

De europeiska socialdemokraterna har enats om sin kandidat till posten som EU-kommissionens ordförande. Och det blev en otrevlig herre.

Den socialdemokratiska internationalen inom EU träffades i helgen i Madrid, Spanien, för att enas om ett valmanifest inför Europaparlamentsvalet. Det är ett ödesval man går mot och toppkandidaten till posten som EU-kommissionens ordförande enades man om ska vara Frans Timmermans (som i dag är vice ordförande i nämnda kommission).

Måhända är Timmermans inte en fyllbult som nuvarande ordföranden Jean-Claude Juncker, men det kanske gör honom värre. Han är nämligen en inbiten globalist och mångkulturalist. Lyssna till exempel på hans ödesmättade budskap, levererat 2015:

Det kommer inte – det får inte – finnas någon plats på jorden som inte är mångkulturell och om inte denna agenda drivs igenom så kommer det att bli krig.

Också Stefan Löfven (S) var med på mötet i helgen och han delar sina partikamraters uppfattning. Fortsatt ser han att politiken i allt väsentligt handlar om att bekämpa nationalism. Han sa, enligt TT:

– Extremister och nationalister har inte svaren, för de bygger sin politik med att ställa folk mot folk. Vi kommer aldrig att tolerera det. Vi vill bygga ett solidariskt Europa.

Vi vet hur Europa mår och vi ser varje dag konsekvenserna av den massinvandring och globalism. Likväl är det mer av den vara som Löfven står efter.

Europeisk socialdemokrati ligger illa till. Under de senaste åren har de tappat stort i väljarstöd och prognoserna säger att stödet kommer halveras i valet i maj mot 2014.

Förutom löftet om mer av samma politik som lett oss hit kom den socialdemokratiska EU-internationalen fram till att alla ska få det bättre samt att de ska lösa allt. Bland annat kan vi läsa i deras manifest:

”EU måste komma till rätta med ojämlikheter, slåss för skatterättvisa, bekämpa klimatförändringarna, rusta för den digitala revolutionen, säkerställa en rättvis jordbruksreform, hantera migrationen bättre och garantera säkerheten för alla invånare i Europa”.

Självfallet ska feminismen också stärkas.

EU-kommissionens ordförande nomineras av medlemsländernas stats- och regeringschefer och godkänns av EU-parlamentet. Kutym är att den grupp som blir störst ska få posten, men det gillas inte av alla. Hittills finns fem kandidater till posten.

Hör mer om detta i vår podcast

I Morgon med Svegot pratade Daniel Frändelöv och Magnus Söderman mer om ämnet. Lyssna från 04.25.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!