Sverige fortsätter mästra andra EU-länder

Sveriges nya EU-minister anser att man bör villkora stöd så att medlemsländer som inte vill följa Sveriges realpolitiska exempel kan straffas.

Enligt Sveriges nya EU-minister, Hans Dahlgren (S) så måste alla EU-länder dela (och följa) de gemensamma “europeiska värderingar” som finns. Det är i en intervju till Ekot som ministern för fram detta. Exakt vilka dessa värderingar är, framgår inte. Däremot står det klart att Polen och Ungern inte följer dem, varför de måste straffas.

Det är genom ekonomin som EU ska utöva sitt tryck, menar Dahlgren. Helt sonika ska ett land som inte följer Sveriges inrikespolitiska strategier heller inte få några pengar av unionen. I klartext: öppna gränserna, omfamna feminism och hbtq-aktivism, förneka det egna arvet, var släpphänt rent generellt och låt George Soros diktera villkoren, annars inget mer stöd.

Det är ju en sak om man kan blicka ner från sitt elfenbenstorn över ett kungarike där allt är bra, med lyckliga undersåtar och bra finanser – ja, där folket tvingas ro uppför gatorna som flödar över av mjölk och honung – och därefter säga åt andra kungadömen hur de borde göra.

Men att sitta i den svenska regeringen och blicka ut över AB Sverige, för att sedan mästra länder där terrorism, massinvandring och viss typ av brottslighet helt enkelt inte finns; där ekonomin går bra och lösningen på befolkningskrisen handlar om att förnya det egna folket, det går inte för sig.

Antingen är statsrådet Dahlgren dum, eller så vill han andra länder illa. Eller så är det en kombination av de båda. Tack och lov åtnjuter Sverige inte det förtroende vi en gång hade på vår jord. För många har helt enkelt sett konsekvenserna av den politik som “våra” politiker för och säger “nej tack”. Det är bättre för Ungern och Polen att aldrig få en enda euro från EU, än att anamma den vänsterliberala politik som är unionens Kainsmärke.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}