Jaktsäsong på pedofiler i Finland

Soldiers of Odin i Finland förklarar att jaktsäsongen på pedofiler har startat. I en video varnar de män för att ta kontakt med underåriga flickor på internet. Då riskerar man nämligen att få en “minnesvärd” träff med medborgargardet.

Tidningen Svegot har tidigare rapporterat om problemen i Finska Oulu-området där flickor så unga som 10 år har blivit kontaktade på internet av betydligt äldre utländska män och sedan blivit utsatta för trakasserier och våldtäkter.

Nu svarar Soldiers of Odin, och i en nysläppt video förklarar man att jaktsäsongen på pedofiler och våldtäktsmän har startat. Videon är textad på både engelska och arabiska. Maskerade i Guy Fawkes-masker och beväpnade med basebollträn förklarar gruppen att de kommer utge sig för att vara unga flickor på nätet för att stämma träff med pedofilerna. Soldiers of Odin utlovar ett “minnesvärt” möte.

— Jaktsäsongen på pedofiler har startat! Eftersom sexturister har invaderat vårt land och börjat jaga våra barn börjar vi nu jaga dem. Nationellt sinnade kvinnor låtsas vara minderåriga flickor på internet och via dem har vi pedofiljägare nu stämt träff med flera pedofiler runt om i Finland. Myndigheterna och politikerna gör ingenting och det är därför upp till oss, folket, att göra något för att skydda våra barn.

— Det är inte svårt att hitta pedofiler. På bara några timmar fick vi över 30 meddelanden, hälften av dessa var från araber i vårt eget land. Vi lovar dig som pedofil en minnesvärd träff. Och oroa dig inte – vi kommer inte kontakta polisen. Detta gäller även inhemska pedofiler. Detta gäller våldtäktsmän och pedofiler oavsett hudfärg.

Det är dock fel att påstå att myndigheterna inte gör någonting. Kriminalkommisarie Pekka Hätönen har granskat videon och menar att den kan utgöra hets mot folkgrupp. Soldiers of Odin har själva kontaktat polisen och ber dem utreda fallet. Om nu pedofiler och våldtäktsmän är en egen folkgrupp kan det vara bra att veta.

Soldiers of Odin syntes mycket på Finlands gator 2015-2016. Efter en kort tids tystnad verkar gruppen nu vara på väg tillbaka.

Videon försvann fort från både Facebook och Vimeo men ligger kvar på ryska VK.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!