Tyska antifa publicerar mordguide – AFD-politiker målet

En tysk antifascistisk organisation har publicerat en uppmaning att mörda ledande AFD-politiker inför EU-valet i maj. Dokumentet innehåller också detaljerade instruktioner om hur man går tillväga samt förslag på offer.

Det är på den vänsterextrema sajten Indymedia som ett dokument som uppmanar till mord på AFD-politiker har postats. Bland de politiker som namngivits återfinns flera parlamentsledamöter och partiledarna Alexander Gauland och Alice Weidel.

Dokumentet ger detaljerade instruktioner om hur man ska gå till väga. Bland annat uppmanar man antifascister att undersöka partiets officiella scheman för torgmöten och framträdanden i samband med EU-valet och hitta de tillfällen som är bäst för att genomföra sina attacker.

Dokumentet har organisationen “Underjordiska antityska antifa” som avsändare och postades i slutet av januari 2018. I dokumentet kan man lära sig att det bästa mordkommandot består av två personer, helst kvinnor med migrantbakgrund.

Till sin hjälp bör de två mördarna ha flera personer som distraherar polis och livvakter. Mordguiden berättar också vilka vapen som är bäst att använda samt vilka länder man kan resa till för att anskaffa dem. Man beskriver också hur man beter sig efter mordet för att öka chansen att undkomma.

Sajten som publicerat dokumentet brukar användas av tyska antifascister när de tar på sig olika våldsdåd. Bland annat tog en grupp på sig det våldsamma överfallet på AFDs ledare i Bremen, Frank Magnitz, i början av året.

Attackerna mot AFD har ökat under senare tid, med såväl överfall som bombdåd och vandalisering. Något som etablissemanget gör sitt bästa för att slippa kommentera, även om pliktskyldiga fördömanden kommer ibland.

För bara några dagar sedan sattes en bil tillhörande en AFD-politiker och parlamentsledamot i brand i Berlin. En av de tre misstänkta gärningsmännen har identifierats som en tidigare anställd på den “antirasistiska” Amadeu Antonio Foundation. Stiftelsen leds av judinnan och kommunisten Anetta Kahane, som under DDR-tiden var informatör åt den fruktade hemliga polisen Stasi men som nu sadlat om till god antirasist och demokrat. Bland sina samarbetspartners återfinns George Soros Open Society Foundations.

I samband med att kopplingen mellan den identifierade gärningsmannen och stiftelsen blev känd uttalade sig Timo Reinfrank för stiftelsens räkning och tog avstånd från våld som politisk metod.

AFD har vid flera tillfällen krävt att antifa-organisationer ska klassas som terrorister. Hittills utan resultat. I samband med att mordguiden publicerades på Indymedia sa AFD-politikern Petr Bystron:

“Jag var en av de första politikerna som krävde att Antifa skulle klassas som terrorister och jag hoppas att myndigheterna nu agerar innan det är för sent. Annars kommer blodet från nästa offer att vara på regeringens händer.”

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}