Pedofilt grooming-gäng får skattepengar för att bestrida deportering

De kallas “grooming-gänget i Rochdale”. Under lång tid våldtog och torterade de vita flickor, många så unga som 13 år gamla. 47 offer är identifierade men man tror att över tusen flickor har blivit utsatta för Rochdale-gänget eller deras kumpaner. Eftersom England fortfarande är med i EU så kan förbrytarna använda dess lagar för att med skattepengar förhindra att de skickas ur landet.

EU. Notan för skattebetalarna är redan uppe i över tio miljoner kronor, och den kommer att bli ännu högre. Medlemmar ur det ökända Rochdale-gänget använder artikel åtta ur “Europeiska konventionen för mänskliga rättigheter” för att hålla sig kvar i landet. Den används för att förhindra att familjer splittras. Och, numera, för att låta bestialiska pedofila våldtäktsmän stanna kvar i England.

Flera av medlemmarna ur gänget är ute ur fängelset trots deras grova brott och nu verkar det som de inte ens kommer att utvisas.

David Spencer från tankesmedjan Crime Prevention säger det många tänker.

— Dessa män har blivit dömda för djupt chockerande lagbrott och det är svårt att tro att de nu tillåts kosta skattebetalarna ännu mer pengar genom att överklaga utvisningen.

Gänget, som förstört så många unga människoliv, hävdar att en utvisning från England skulle “skada deras familjer”. Därmed har de tillgång till stora resurser, och gratis advokater, på grund av Europeiska Unionen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}