Före detta rådgivare till Trump gripen av FBI

Som ett steg i ”Rysslandsutredningen” har nu Donald Trumps före detta rådgivare Roger Stone gripits av FBI. Stone har länge varnat för att han kommer gripas för att tvingas vittna mot Donald Trump. Han är anklagad för att ha haft samröre med Wikileaks och de dokument som visselblåsarsiten släppt om Hillary Clinton.

DJUP STAT. FBI grep under morgonen Roger Stone som länge har varit rådgivare åt Donald Trump. Han anklagas för att ha haft samröre med Wikileaks och dokument som innehöll information skadlig för Hillary Clinton.

Gripandet sker efter order av Robert Mueller, särskild utredare i påstådda kopplingar mellan Ryssland och Donald Trumps valkampanj.

Stone skrev redan i augusti att Mueller var ute efter honom. I ett e-postmeddelande till sina följare berättade han att han var nästa person på Muellers ”hit-list” och att detta inte berodde på någon brottslig verksamhet, utan helt eftersom han varit rådgivare till Donald Trump.

”Jag är nästa person på den korrupta åklagarens lista eftersom jag varit rådgivare till Donald Trump under 39 år. Jag är i hans sikte eftersom den ”djupa staten” och dess liberaler vill tysta mig och tvinga mig att vittna emot min vän President Donald J. Trump.”

Gripandet skedde i Stones hem, där FBI bankade på dörren och krävde att han skulle öppna. Stone gjorde inget motstånd utan följde med utan att göra motstånd.

Arresteringsordern kan läsas här.

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!