Krokodiltårar efter att ordningsvakter gjort sitt jobb i Kista galleria

Ett gäng utländska barn stökar på ett bibliotek i Kista galleria. De är så stökiga att personalen väljer att ringa på ordningsvakter. När dessa försöker avvisa barnen så lyssnar de inte och tjafsar istället emot. Det slutar med att en av dem blir gripna. Sedan börjar efterspelet, där allt från Rädda Barnen till Afrosvenskarnas Riksförbund tävlar i vem som kan fördöma det i allt korrekta ingripandes mest.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Alla är oerhört upprörda över att ordningsvakterna gjort sitt jobb. Själv är jag mer orolig för ordningsvakterna själva. De får troligen sparken. Och journalisten som skrivit reportaget har tidigare gjort liknande, tårdrypande, vinklingar. Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!