“Välkomstkulturen” går mot sitt slut

Den tyska “välkomstkulturen” håller på att försvinna. Nu är det motstånd och nationell identitet som gäller. Det varnar två forskare nu för.

SLUTVÄLKOMNAT. Två tyska professorer varnar nu för att tyskarna i allt större utsträckning ser massinvandringen som ett hot. Konfliktforskaren Andreas Zick säger att det är medelklassen som nu blir alltmer “radikaliserad”. Dessa har tidigare hållit avstånd till “högerextremister”, men nu verkar det ändras. Han säger:

“Det finns en växande känsla hos befolkningen där man pratar om nationell identitet, motstånd och att man måste ta tillbaka kontrollen. Denna vilja till egenmakt skrämmer mig.”

Bland annat har detta kommit till uttryck genom stora demonstrationer i samband med tyskfientligt våld samt ett allt större stöd för partiet AFD.

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!