Svensk teveprofil gripen för homotafsning i Miami

SVT-sportens gamla ankare Bosse Hansson har gripits i USA, misstänkt för att bland annat ha tafsat på en 13-årig pojke i en park.

SEXBROTT. Att Bosse Hansson (85), TV-sportens ankare en gång i tiden, är homosexuell kommer inte som en överraskning. Nu har han gripits i USA efter att ha tafsat på en 13-årig pojke i en park. Hansson dök oinbjuden upp när pojken gjorde räckhäv och skulle ”hjälpa” honom.

Enligt pojken började Hansson ta på hans ben och sakta flytta händerna närmare skrevet. Pojken uppskattade inte Hanssons homosexuella invit och avbröt övningen. När pojken sedan började träna magen dök Hansson upp igen och återupptog sitt tafsande. 13-åringen sprang då ifrån platsen.

Bosse Hansson är också misstänkt för ytterligare ett sexuellt ofredande i en angränsade park några dagar tidigare. Han närmade sig då två tonårspojkar, frågade ut dem om deras träning och bad om att få se deras muskler. Han slet vid tillfället också i en av pojkarnas t-tröja.

Bo Hansson är misstänkt för sexuellt övergrepp mot minderårig. Domaren har satt borgen till 100 000 dollar, beordrat övervakning via GPS, förbjudit all kontakt med minderåriga samt beslagtagit Hanssons pass.

Källa NBC Miami
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!