Marsch för livet planeras i Stockholm

Medan abortförespråkare inte försitter en möjlighet att predika för sin sak är det tystare från den andra sidan. Det ska det bli ändring på i mars då en Ja till livet-marsch planeras i Stockholm.

ABORTFRÅGAN. På 1990-talet slöt tusentals människor upp i huvudstaden för att marschera för livet, detta hoppas initiativtagarna ska upprepas när man bjuder in till samling den 24 mars i Stockholm. Arrangörer är föreningen Livsval och marschen genomförs dagen efter föreningens konferens “Tillsammans för livet”.

Föreningen genomförde en mindre marsch i Linköping förra året, då slöt 50 personer upp för att lyssna på tal och sjunga “sånger för livet”. Livsval vill samverka med alla ja till livet-grupper i Sverige. De konstaterar att så få personer engagerar sig för frågan att det är viktigt att de håller samman.

Tid och plats för Ja till livet-marschen i Stockholm är inte bestämd ännu.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!