Marsch för livet planeras i Stockholm

Medan abortförespråkare inte försitter en möjlighet att predika för sin sak är det tystare från den andra sidan. Det ska det bli ändring på i mars då en Ja till livet-marsch planeras i Stockholm.

ABORTFRÅGAN. På 1990-talet slöt tusentals människor upp i huvudstaden för att marschera för livet, detta hoppas initiativtagarna ska upprepas när man bjuder in till samling den 24 mars i Stockholm. Arrangörer är föreningen Livsval och marschen genomförs dagen efter föreningens konferens “Tillsammans för livet”.

Föreningen genomförde en mindre marsch i Linköping förra året, då slöt 50 personer upp för att lyssna på tal och sjunga “sånger för livet”. Livsval vill samverka med alla ja till livet-grupper i Sverige. De konstaterar att så få personer engagerar sig för frågan att det är viktigt att de håller samman.

Tid och plats för Ja till livet-marschen i Stockholm är inte bestämd ännu.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}