Ta genast ur dina hörlurar!

En 17-åring blev påkörd av ett tåg i en järnvägskorsning och avled. Utredningen visade att han hade haft hörlurar i öronen och hörde därför inte varningssignalerna. Han gick i sin bubbla, avstängd från världen. Kanske njöt han av hög musik, kanske lyssnade han på en podcast. Han betalade med sitt liv. Men även om man inte riskerar livet är det en dålig idé att helt avstänga sig från omvärlden.

KOM UT. Jag ser dem överallt. På gatorna, på gymmet, på spårvagnarna och till och med bakom ratten. Hörlurar instoppade i öronen. Ofta med tom blick stirrandes in i sin mobiltelefon. Fullständigt bortkopplade från omvärlden. Levande, men inte levande i samma värld som jag. Dock levande, till skillnad från den stackars 17-åring som avled i Stenungsund.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}