Nytt år och nya tag

Bara timmar återstår av 2018 och vi på Svegot media ser fram emot det nya året, medan vi tittar tillbaka på det som gått.

SVEGOT MEDIA. Inte ens ett år har gått sedan Svegot Media såg dagens ljus på Internet men ändå har vi hunnit med mycket. För dig som är intresserad av en sammanfattning av 2018 samt höra lite mer om hur vi som arbetar med Svegot Media tänkt under året är du välkommen att lyssna på vår Nyårskrönika.

Just här och nu vill vi blicka framåt. 2019 vet vi inget om men ett är säkert. Vi som arbetar med Svegot Media kommer att finnas här varje dag för att leverera nyheter och kommentarer; analyser och opinion.

Vår stora nyhet inför året är att vi utökar morgonradion med en timme. Från 07.00 fram till 10.00 varje vardag är det direktsändning som gäller (med start måndagen den 7 januari).

Du som har Svegot Plus har så klart tillgång till arkivet och kan lyssna när du vill. Självklart har du fortsatt tillgång till våra plusartiklar också. Just det, vi höjer inte priset heller för 2019. Är du inte prenumerant men uppskattar det vi gör? Bli det i dag!

Efter några dagars välbehövligt lugn och ro kommer vi snart att vara igång med full kraft igen. Måndag den 7 januari kommer allt vara som vanligt igen, men redan veckan som kommer är det dags att starta upp maskineriet igen.

Vi som arbetar med Svegot Media vill ta tillfället i akt och tacka er som får hjulen att gå runt, våra prenumeranter. Ert ekonomiska stöd är ovärderligt. Tack också till alla er som sprider våra artiklar och berättar om Svegot. Vi hoppas få många goda nyheter att förmedla under 2019, men vad som än händer kommer vi finnas här och sätta saker och ting i sitt rätta sammanhang.

Nu återstår inget annat än att vinka farväl åt året som gått och kavla upp ärmarna för att ta itu med det som kommer. Vi som arbetar med Svegot Media önskar er alla ett gott nytt år!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}