2019 – överraskningarnas år?

Vad har vi att se fram emot under 2019? Den som lever får se så klart. Johnny Lindén ger oss några områden att hålla ögonen på.

KRÖNIKA. Inför 2018 hade vi ganska specifika förväntningar. Det var valet i Sverige och det följde på valen i Tyskland och Frankrike året innan. Allt kretsade kring valen.

För 2019 har vi i och för sig ett EU-val som är långt ifrån betydelselöst men jag tror att vi kommer att få se större skeenden. Globalisterna och deras företrädare i form av de stora företagen och de mest lydiga politikerna har uppvisat allt större desperation. Tänk YouTubes censur, Macrons praktfulla slag i luften, de socialdemokratiska partiernas kräftgång i land efter land och allt de gör och lovar för att försena det oundvikliga.

Vart kommer detta att leda oss? Kommer någon eller några av de stora spelarna att inse att de för en förlorad kamp? Att deras idé om ett samhälle utan nationsgränser och utan vita människor är ett recept för ett helvete på jorden, även för dem själva?

Ingen skulle vinna på att den nuvarande ordningen vändes upp och ned. Nu måste man i och för sig inse att vänstern inte är logisk, de kommer alltid att föredra 100 procent av lite än 10 procent av väldigt mycket mer eftersom konflikten är ett självändamål för dem. Det viktiga är inte att ha det bra utan att andra har det sämre.

USA och EU är viktiga för oss. Allt som händer där påverkar oss och det kan vara på både gott och ont. Får vi se (juridiska) stämningar i USA mot företag som tar bort inkomstmöjligheter på nätet kommer det att påverka även våra aktörer. Får vi se stoppade asylvägar i Sydeuropa, hur ska öppna-hjärtanländerna i norr göra då? De här skeendena är långt viktigare än enskilda valresultat, dessutom påverkar de valresultaten som kommer efter genom att visa vart vindarna blåser. Varför ska man rösta på globalistiska partier som Miljöpartiet när samtiden visar att deras tid är över och förbi?

Den här krönikan innehåller långt fler frågor än svar. Personligen tycker jag att frågor är mer intressanta än svar. De senare är ju så definitiva. Den kanske viktigaste frågeställningen är vad vi själva kan göra för att driva de viktiga frågorna framåt?

Valet till EU-parlamentet är ett bra tillfälle att föra fram EU-kritiken. Alternativ för Sverige är Sveriges enda genuint EU-kritiska parti och de skulle kunna få framgångar där som uteblev i riksdagsvalet. Jag räds dock ett extra val för deras del, ett sådant riskerar att handla väldigt mycket om SD. Det kan vara bra för oss invandringskritiker som helhet men inte just för AFS.

Ett annat val som kommer att börja märkas under 2019 är Donald Trumps omval. Valet i sig är inte förrän 2020 men vägen dit är lång med massor av tillfällen att prata politik. Den delen är minst lika viktig som politiken som sedan förs. Politiken är ett resultat av debatten som följer kulturen som i sin tur följer de kulturrelavanta. Där måste vi befinna oss. Personligen tycker jag att Vita Pillret är den lysande stjärnan på den himlen men vi måste inse att folk i allmänhet inte har blicken fäst riktigt så högt upp. Så det faller på oss andra att sprida idéerna på en nivå som tillräckligt många kan ta till sig.

Blev det abstrakt nu? Ok, skit i vilket och jobba som fan så ska ni se att det löser sig!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}