Trump: “USA måste sluta vara världspolis”

Donald Trump har tröttnat på att USA har soldater spridda över hela världen, många av dem med ett minst sagt oklart syfte. Amerikas självpåtagna roll som världspolis kommer inte försvinna än på länge, om någonsin. Nu vill Trump däremot se en minskning av USAs inblandning i väpnade konflikter. En fin julklapp till oss alla, förutom de som gillar död och lidande.

JULEFRED. Det har varit en dyster jul för de krigshetsande globalisterna. Stämningen har inte varit som tidigare förr. Den där riktiga julkänslan vägrar infinna sig. Julmaten smakar trist. Julklapparna skänker ingen glädje. Julmusiken upplevs som irriterande och julgodiset har en bismak av tristess och oro.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!