Översvämningar, aquafobi och så lite folkutbyte

Vad har dammbyggen i Nederländerna och massinvandringen med varandra att göra? Mer än vad du tror.

KRÖNIKA. Holland, eller Nederländerna som det egentligen heter, bygger murar. Inte sådana där som Israel har som håller oönskade människor på avstånd utan olika former av fördämningar som ska hålla vatten borta.

Varför kan de inte ta in lite vatten? Ta in några tusen liter så är det väl bra sedan? Är det inte fördomsfullt att tro att bara för att man tar in en del vatten så skulle mer vatten vilja komma efter? Är Nederländerna rent av aquafobobiskt?

Ovanstående är givetvis ett extremt korkat resonemang. Men det finns människor som tänker, tycker och till och med resonerar exakt så korkat när det kommer till invandring. De tycks tro att bara man släpper in några så tar det slut sedan. Eller hur…

Vi vita är en liten skärva av jordens befolkning. I runda tal en på sju sett till hela jorden men den andelen minskar ganska snabbt. Det välstånd vi byggt upp är mer betydande än vår numerär och om vi tror att vi ska få behålla det så får vi nog börja fundera på hur vi ska försvara det. För precis som Nederländerna, om de skulle översvämmas utan fördämningar och inget återstå där, skulle vi inte prata om en omfördelning av resurser i en värld utan vita utan om en värld utan något som liknar det välstånd vi har idag.

De delar av världen som inte klarar av att skapa en självförsörjande kultur idag, ofta trots ett naturens överflöd både i växtlighet och exempelvis olja och mineraler, hur tror ni de skulle klara sig utan västs stöd och bistånd? Hur går det om människor som idag spränger sina närmsta grannar i luften över teologiska tolkningar av sin religions historia, vad händer om de tar över dagens kärnvapenarsenaler?

Att bevara våra länder och våra folk är en fråga om bokstavlig överlevnad. För vår egen och alla andras.

Alarmistiskt? Kanske, men inte ogrundat. Vad är alternativen?

Låt oss prata lite Darwin, lite enkel evolutionslära. Man skulle ju kunna hävda att det är den starke som överlever och den svage som går under när vita byts ut mot ickevita. Att det bara är naturligt. På en individnivå är det till och med sant. Mer muskler och mindre empati kommer att besegra mindre muskler och mer empati. Alltid.

Men lyft blicken och se vilket samhälle som byggs. Vi har facit där ute. Jag behöver inte beskriva det. Det är antagligen hets mot folkgrupp i Sverige ”i det innevarande året” att göra det på ett rättvisande sätt.

Att samma människor som bygger goda samhällen inte nödvändigtvis är de samma som reproducerar sig mest eller har det högsta våldskapitalet, det borde vara uppenbart när vi studerar olika samhällen. Inser vi vart det leder oss så förstår vi vitsen med gränskontroller och folkgemenskap. Mångkulturen är dödsdömd av rent evolutionära skäl, den kommer alltid att sluta med en monokultur där alla kulturer utom en dött ut. Olika kulturer kan leva parallellt men aldrig ihop, inte i längden.

I det lilla kan vi även förstå vitsen med tvåsamhet och familj. Ett samhälle där det finns en kvinna för varje man kommer att ha större mångfald än ett där män som kan hävda sin ”rätt” kan nyttja många fruar. Det kommer också att vara ett bättre samhälle för alla att leva i. Behöver jag påminna om att det är just månggifteskulturerna som sprider sig mest i västvärlden idag?

Varför händer det här just nu? Varför har nästan varje TV-serie blandade par med just en vit kvinna och en ickevit man? Varför bombarderas vi dagligen med skildringar av lidande som ska få oss att vilja låta människor komma hit? Människor svalt för femtio år sedan med men då skulle vi skicka mat, nu ska vi flyga dem hit. Varför har allt detta förändrats på några få årtionden?

Jag skiter i varför. Fullständigt. Det jag bryr mig om är att vi måste stoppa det. Fort. Det är en fråga om bokstavlig överlevnad.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}