Mattias Karlsson erkänner att skälen till Alfssons uteslutning var lögn

Skälen till att utesluta Thoralf Alfsson ur Sverigedemokraterna var enligt brevet från partisekretariatet att han kritiserat islam. Det hela handlar om en “olycklig formulering” enligt Mattias Karlsson, och Mattias Johansson hävdar att den berodde på att Alfsson anklagat “alla muslimer”. Men inget av detta spelar roll, eftersom brevet bara var ett stort påhitt, enligt Karlsson själv. Och Karlsson har visat sig vara en hal orm innan. Om några dagar är det fem år sedan han kontaktade Expo för att få ta del av deras kartläggning av politiska motståndare.

HYCKLERI. I går skrev Tidningen Svegot om de märkliga argument som anfördes för att utesluta Thoralf Alfsson ur Sverigedemokraterna. I ett mycket dåligt formulerat brev från partisekretariatet förklarade man att Alfssons kritik av islamiseringen av Sverige, samt hans kritik mot icke-svenskar, var skälen. Många sverigedemokratiska väljare har reagerat kraftigt på detta. Många, för att inte säga en majoritet, av de som röstar på Sverigedemokraterna gör det på grund av just islams utbredning och konsekvenserna därav.

Många valde att uttrycka sitt missnöje i kommentarsfälten på Facebook och hörde även av sig till Sverigedemokraterna. Trycket blev så stort att Mattias Karlsson, partiets gruppledare, kände sig nödgad att kommentera saken.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!