MMS#89: Töreboda och framtiden

Vi pratar om dramatiken i Töreboda, om att Löfven inte kommer lyckas bli statsminister idag heller, och hur det egentligen står till med Googles påstådda vänstervridning. I timme två måste panelen välja mellan sex och mobiltelefoner och valet är kanske förvånande lätt för samtliga. Det blir även en hel del moraliserande kring alkoholens baksidor eftersom Daniel hittat ett tidning från 1888, som är lika aktuell nu som då.

Videosändning av dagens avsnitt (Facebook eller Periscope)

  • Terroristen i Strasbourg död i polisinsats (SVT)
  • Riksdagen röstar om Löfven som statsminister (SVT)
  • Jämställdsmyndigheten kommer inte vara saknad (Svegot)
  • … kan en joker vara vår nästa statsminister? (SVT)
  • Dramat i Töreboda (SR)
  • Google utfrågade angående vänstervridning (Samnytt)
  • Vita på väg att få minoritetsklassning på universitet (Telegraph)
  • Rekordhög brottsnivå ger skäl till oro (Expressen)

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!