Kampanj mot massinvandring förbjöds i Bryssel

Efter att EU-parlamentarikern Guy Verhofstadt lanserade en kampanj som riktade in sig mot Ungerns premiärminister Viktor Orbán, svarade den ungerska regeringen med samma medel. Ungerns kampanj förbjöds dock omgående av myndigheterna i Bryssel.

BRYSSEL. Det var i november som EU-parlamentarikern och ledaren för gruppen Alliansen liberaler och demokrater för Europa, Guy Verhofstadt, lanserade en kampanj riktad direkt mot Ungerns premiärminister Viktor Orbán. Verhofstadt är för öppna gränser och uttalad federalist och vill i slutändan se ett Europas förenta stater.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!