Judar kräver att Viktor Orbán inskränker pressfriheten

Den mäktiga Judiska världskongressen krävde i ett brev att Ungerns premiärminister skulle träda in och begränsa pressfriheten genom att fördöma en bild som de ansåg vara antisemitisk. Orbán svarade med att fråga varför bara bilder på vänsterliberala judar är antisemitiska.

JUDISKA KRAV. Den ungerska regeringen har en uttalad nolltolerans mot antisemitism och det är något man tänker fortsätta att ha. Det garanterar premiärminister Viktor Orbán i sitt svar till Judiska världskongressens ordförande Ronald S. Lauder. Men Orbán visar också förvåning över att kravet från den judiska maktorganisationen bara verkar gälla vänsterliberala judar.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Kan antisemitism bara drabba vänsterliberala judar? Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!