Avföring i badhusbassängerna – inget lämnas i fred

En gång i veckan i snitt upptäcker personalen på Walkesborgsbadet i Uddevalla avföring i bassängerna. Så var det inte förr.

FÖRSLUMNING. 1980-tal och jag sitter i bilen tillsammans med min far. Vi åker från Kallhäll i Järfälla utanför Stockholm till grannorten Jakobsberg. Från bron som för oss över järnvägen är det bara några minuter kvar tills vi är framme vid simhallen. Vår, vinter, sommar eller höst spelade ingen roll – det gick alltid att komma iväg och bada. Ibland följde någon kompis med och vi lekte i vattnet. Efteråt, när man var sådär skrynklig, var det dusch och bastu innan kafeterian hägrade.

Mina första minnen från simhallen i Jakobsberg saknar såväl avföring i bassängen som att någon inte tog av sig sina kalsonger innan badbyxorna åkte på. Jag minns inte att det var så många utlänningar där heller. Men allt skulle ändras, till det sämre.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}