EU-parlamentariker gripen i Marocko – protesterade mot migrationsavtalet

– Hotades med deportation efter att ha visat upp en skylt

Tidigare i dag greps EU-parlamentarikern Udo Voigt i Marrakesh i Marocko. Han protesterade mot FNs migrationsavtal genom att visa upp en skylt med texten: “Immigration dödar Tyskland”. Han fördes bort av FNs egna säkerhetsstyrka.

DEMOKRATUR. I dag skrev 159 länder under FNs hårt kritiserade migrationsavtal i Marrakesh, Marocko. Ett antal länder har vägrat skriva under pakten eftersom den hotar den nationella suveräniteten samt yttrande- och åsiktsfriheten på sikt. Bland andra USA, Österrike och Italien fanns inte på plats.

På plats fanns däremot den tyska NPD-politikern och EU-parlamentarikern Udo Voigt. Han tänkte inte låta saken passera utan valde att protestera mot globalisternas avtal genom att hålla upp en skylt med texten:

“Immigration kills Germany”.

Voigt kunde fortsätta sin protest under några minuter, och drog till sig en hel del media som intervjuade honom. Snart nog kom säkerhetspersonal och tvingade EU-parlamentarikern att ta bort skylten, innan han fördes iväg från platsen.

FN kunde således inte ens acceptera en stilla protest mot avtalet, vilket vittnar om hur långt de kommer vara beredda att gå för att genomdriva sin plan.

Udo Voigt fördes iväg från platsen och hotades med deportation från Marocko. Voigt är därmed den första politiker som grips i samband med ramavtalet – han lär inte bli den sista.

Redan under söndagen ägde en annan politisk skandal rum i samband med att EUs delegation på plats hade möte tillsammans med EU-parlamentariker och andra EU-representanter. På mötet förklarade Dimitris Avramopoulos, EU-kommissionär med ansvar för inrikes frågor i kommissionen Juncker, att EU kommer att skriva under avtalet den 19 december.

Detta tänker EU göra trots att flera medlemsländer (Österrike, Italien, Ungern och Polen bland andra) motsätter sig det. Dimitris Avramopoulos förklarade då att han överhuvdtaget inte bryr sig om det och sa, ordagrant:

“Jag bryr mig inte ett dugg om vad några medlemsländer skriver i sina uttalanden.”

Det blir allt tydligare att det vänsterliberala etablissemanget är beredda att gå hur långt som helst för att driva igenom sin agenda. De kommer inte acceptera ett nej.

Udo Voigt protesterar

Udo Voigt berättar om mötet med EU-gruppen på plats

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}