Oroade men beslutsamma medborgare på Mynttorget

Stämningen var subtilt annorlunda när vi samlades på Mynttorget i lördags för att demonstrera mot FNs skadliga migrationsavtal. Det hela gick relativt lugnt till även om det fanns motdemonstranter där som försökte störa och skrämma. Men deras tid är över.

GEMENSKAP. Det är mörkt men det är inte speciellt kallt och som tur är regnar det inte. Jag anländer till Mynttorget i Stockholm ganska exakt 16:00 och glädjande nog är vi många. Det är alltid svårt att uppskatta antalet personer i en folksamling, men en rimlig gissning är 600 – 700. Några har gula västar på sig. Några är unga, några är gamla men alla verkar heligt förbannade. FNs migrationsavtal har sannerligen fått många att känna att “det får räcka nu”.

Budskapen på banderollerna är tydliga:

“Hellre folkomröstning än folkutbyte.”

“De som skriver på FNs migrationsavtal är landsförrädare som signerar Sveriges dödsdom!”

“FOLKFÖRRÄDARE! Vi glömmer inte!”

Detta är en artikel från Svegot Plus
En personlig och finstämd berättelse från helgens demonstration på Mynttorget i Stockholm. Var du med? Lämna en kommentar nedan. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}