Att skjuta Eric Torell var en heder för kåren – 500 poliser gillade hyllningen

I somras sköts Eric Torell, 20, till döds av polisen. 25 skott träffades han av och det dödande skottet tog i ryggen. Han hade Downs syndrom och bar ett leksaksvapen. Nu hyllas poliserna som sköt honom internt av sina kollegor.

POLISSEN. Att skjuta en 20-åring med Downs syndrom en sommarnatt i Stockholm renderar uppskattning inom polisen. 500 poliser (eller före detta poliser) som är med i Facebookgruppen UMF (underbetalda, missnöjda och förbannade) ”gillade” en kommentar där de poliser som sköt Eric Torell hyllas.

I inlägget, som Expressen tagit del av, står det bland annat att man hoppas att alla poliser skulle ha ”fattat samma beslut som ni” samt att de tre som sköt ”är en heder för kåren”.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!