Bonde tvingas betala för traktorparkering på egen mark

– Din mark är inte din i Sverige

När kommunen ska ordna med ett nytt vattenskyddsområde i Örnsköldsvik kommer det leda till att boende drabbas. Bland annat måste bonden Hans ringa kommunen varje kväll och berätta var han parkerat traktorn. Och betala en avgift för det.

STOREBROR. För den som bor vid det nya vattenskyddsområdet i Örnsköldsvik kommer det hela bli en både krånglig och dyr historia.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Din mark är inte din om du nu trodde det. Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!