Är barn bara barn när det passar agendan?

Ibland är barn barn och utan skuld. Andra gånger är barn i allra högsta grad ansvariga och bärare av stor visdom. Allt verkar bero på den agenda som det vänsterliberala etablissemanget omfamnar.

NOTERAT. I Opinion live från den 29 november diskuterades huruvida 14-åringar ska kunna dömas till ansvar för brott. Det kan de inte i dag eftersom de inte är straffbara. Det blir sociala myndigheter som kliver in direkt. I programmet argumenterade åklagare Klas Lundgren för att en 14-åring bör kunna ställas till ansvar, medan advokat Kerstin Koorti var av motsatt åsikt. Hon menade att en 14-åring är ett barn och helt enkelt inte vet bättre. Inte heller har de ett konsekvenstänkande som är utvecklat nog.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!