Försvunnen flicka funnen död på asylhem

– 19-årig kenyan har gripits av polis

En 19-årig kenyan (med tyskt pass) har gripits efter att en tonårsflicka hittats död på ett asylhem i tyska staden Sankt Augustin utanför Bonn. Polisen misstänker att flickan mördats och utredning pågår.

MÅNGKULTURMORD. Det var i fredags som den 17-åriga flickan anmäldes försvunnen av föräldrarna. Enligt uppgift skulle hon besöka en vän, men hon dök aldrig upp. På måndagmorgonen berättade polisen att hon hade besökt den två år äldre afrikanska mannen innan hon dog. De två verkar ha känt varandra över internet.

Det var mannen som till sist ledde polisen till flickans kropp, som låg livlös i hans lägenhet.

Efter att flickan anmäldes som saknad har över 150 poliser och 120 brandsoldater sökt efter henne. Bland annat dök man efter henne och använde sig av drönare med infraröda kameror såväl som helikoptrar och hundar. Hon hittades död vid åttatiden på kvällen efter tips om att flickans kläder och handväska synts till i närheten av asylboendet.

Polisen utreder nu händelsen och är mycket sparsamma med information i detta skede.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!