De Gula västarna protesterar i motvind

– Varför Emmanuel Macron inte behöver ge vika

De Gula västarna som genomfört stora demonstrationer i Frankrike kommer få svårt att förmå etablissemanget att ändra sig. Sannolikt är också utsikten att våldet ska tvinga fram en förändring utsiktslös denna gång. Men likväl är protesterna ett uttryck för en kraft som många inte trodde fanns.

GUL REVOLT. Protesterna har varit massiva och även om deltagarantalen sjunkit så är det inte läge att räkna ut de Gula västarna ännu. Däremot är möjligheten för dem att få igenom sina krav – dessvärre kan tilläggas – minimala. Det finns inga incitament för president Emmanuel Macron att ändra sig. Orsakerna är framförallt två: de Gula västarna är sammansatta av “fel” sorts människor och de förfäktar “fel” budskap.

Detta är en artikel från Svegot Plus
De Gula västarna kommer inte vinna, den här gången. Men deras kamp är en del av en helhet som är på väg att förändra allt. Till det bättre! Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}