Den globala miljörörelsen är ett hot mot mänskligheten

– Genom att utnyttja barn leder de oss mot avgrunden

Uppsluppenheten när en 15-årig flicka utmålas som ledare för en ny global miljörörelse döljer det verkliga hot som detta globalistiska projekt när vid sin barm.

MILJÖDESPOTISM. 15-åriga Greta Thunberg (dotter till Malena Ernman) skrivs upp av DN som ledare för en global klimatrörelse, som hon “byggt upp”. DN är inte ensamma att hylla henne. Riksmedia såväl som internationell media har hyllat henne och nu är hon inbjuden av FN för att sitta med vid klimatmötet i Katowice denna helg. Det hela påminner om storyn i en ungdomsbok menad att inspirera ungdomar att de kan förändra världen, vilket i sin tur visar hur barnsligt de stora frågorna hanteras.

Det finns en orsak till att man måste ha fyllt 18 år innan man får rösta. Framförallt är det konsekvenstänkandet och bristande livserfarenhet som sätter käppar i hjulen. Samt en naivitet som är påtaglig. Greta Thunberg vet inte vad hon pratar, tyvärr. Hon är mer papegojan som upprepar det hon hört. Förvisso har hon hört det från reportage där forskare – som vet mycket mer än många – fått lägga ut korten.

Problemet med detta är ensidigheten. Unga fröken Thunberg är nog omedveten om att det finns väldigt många mycket klipska personer som inte håller med om domedagsbudskapen som kablas ut. Eller snarare, hon känner dem som “skeptiker” och “klimatförnekare”. Att de inte får komma till tals, tystas ner och i vissa fall hotas och skräms till tystnad spelar nog ingen roll. Tror man inte på det narrativ som gäller så är man ju “ond”, och ondska ska man inte lyssna på, bara tysta ned.

Jag är därför inte så imponerad av Greta Thunberg och menar att en upphöjelse som hennes måste förgås av i alla fall en egen unik tanke. Jag är också beklämd över hur somliga utnyttjar denna unga driftiga tjej för sina egna syften.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Varför är miljörörelsen livsfarlig? Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}