“Vi och Hesa Fredrik” vill inte att du ska vara rädd

“Vi och Hesa Fredrik” är ett projekt av ett gäng verklighetsfrånvända artister som vill frälsa oss från rädslan. För det finns inget att vara rädd för, mer än rädslan själv hävdar de. Genom att klättra upp på tak och balkonger och spela trummor samt läsa dikter manifesterar det på ett oerhört oklart sätt emot “rädslan”. Men det vet inte, eller ignorerar fullständigt, att det finns gott om skäl att vara rädd i Sverige. Livrädd. Och deras patetiska aktivism riskerar faktiskt att utsätta människor för fara. Vill de ha det på sitt samvete?

FÖRAKT. I videon ser vi ett gäng “artister” som har tröttnat på att folk är rädda. För själva är de inte rädda. Faktum är att de tycker att rädsla är lite töntigt. Själva är de coola, hippa och sköna människor. Det är inte heller en direkt vild gissning att de har råd att köpa sig säkerhet genom att bo långt ifrån de områden där man är allt annat än trygg.

Därför vill de visa upp sin brist på rädsla och passa på att spotta lite på de som faktiskt har skäl att vara rädda. För det finns inget att vara rädd för, mer än rädslan själva, säger de. Jag önskar verkligen att de hade rätt. Men det har fel. Så oerhört fel.

Jag vill redan här varna för mycket obehaglig, men viktig, läsning.

Skäl att vara skräckslagen

I videon läser en kvinna med allvarlig röst:

— Vi blir mer och mer rädda. Rädslan är farlig. Den är roten till fördomar, avundsjuka och hat och hindrar oss ifrån att leva på riktigt.

Målnummer B 2939-11 EKSJÖ TINGSRÄTT DOM

De tog hennes glas, höll fast henne och tryckte ner henne i sängen. De höll i hennes armar, axlar och höfter. Stålhagenkillen (Hedayat Rahmati) tryckte ner hennes höfter, axlar och ben. Hon blev så chockad och förstod inte vad som hände. Hon började sparka och dunkade huvudet mot väggen. Hon skrek på Rafi Bahaduri ifall han inte hade gått så långt. När hon gjorde det höll de för hennes mun. De började slita av henne kläderna.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Tyvärr finns det många skäl att vara rädd i Sverige, vad dessa överklassartister än säger. Bered dig på plågsam, men viktig läsning. Håll dig informerad. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!