Aftonbladets kolumnist: rätt att döda den vita mannen

– Lika rätt att då döda de färgade?

Aftonbladets Peter Kadhammar skriver att det var rätt av invånarna på ön Norra Sentinel att döda missionären John Allen Chau. All ondska som någonsin drabbat jorden är nämligen den vita människans fel. Frågan är dock om Kadhammar också anser det vara rätt att helt sonika döda alla färgade som söker sig till Europa, med tanke på att resultatet av massinvandringen är dåligt?

OIKOFOBI. Det var “rationellt” av invånarna på Norra Sentinel att döda “den vita mannen” som klev i land. Många andra borde ha gjort samma sak under historien. Det menar Peter Kadhammar i en kolumn på Aftonbladet. Han skriver:

“Om någon skulle få för sig att säga usch och fy är det bara att kasta en blick bakåt. Sentineleserna på den lilla ön i Indiska oceanen gjorde det som invånarna i Australien, Amerika, Afrika och stora delar av Asien borde ha gjort så fort den vite mannen steg i land…”

Därefter räknar Kadhammar upp den vite mannens grymheter och påstår att vår civilisation bygger på folkmord. Som om att världens färgade folk levde i ett paradis utan inbördes grymheter innan vi dök upp på horisonten.

Han skriver om Nord- och Sydamerikas indianer. Men han undviker att berätta hur stammarna bekrigade varandra på de mest grymma sätt långt innan vita dök upp. Kanske tror han att de olika afrikanska stammarna levde i fred och frihet innan vita besökte kontinenten? Att de slog ihjäl varandra, drev slavhandel och ägnade sig åt folkmord nämns inte med ett ord. Och mongolerna var väl snälla och beskedliga, sammalunda andra asiatiska folk, innan vita dök upp?

“Släpp in de vita männen och er värld är snart utplånad.”

Det är Peter Kadhammars slutsats. Ergo: vill man rädda världen är det rätt att döda vita män.

Jag tycker att Kadhammar kan ta ledningen och helt sonika ta livet av sig. Han är vit och man, alltså en del av problemet.

Den oikofobi som Kadhammar uppvisar är beklämmande och hans okunskap är total. Men det finns också en sanning i det han skriver. Saken är ju den att imperialism, krig och folkförflyttningar är en del av mänsklighetens historia och samtid.

Vår ras visade sig bara vara den som var skickligast på att ta över och behålla land. Tills helt nyligen, i dag ger vi bort det våra förfäder tillkämpade sig – och mer därtill. Kadhammar har också rätt i att varje folk och ras har rätt att försvara sig själva om deras värld håller på att utplånas. I dag är det väst som förvandlas i grunden och i land efter land är det vita som hamnar i minoritet och trängs undan. Till exempel hyllar opinionsbildare – som Kadhammar – när vita män dödas, på grund av att de är vita.

Men låt oss vända på det hela. Med Peter Kadhammars resonemang måste det alltså vara rätt och riktigt att döda alla färgade män som kommer till våra hemländer. Det är den logiska konsekvensen av hans tänkande. Är han beredd att stå upp för det måntro? Antagligen inte. Folkmord är nämligen bara bra, menar Kadhammar, när det är vita män som drabbas.

Om man undrar varför folkmordet på vita i Sydafrika ignoreras, varför svenskfientlighet förtigs så behöver man bara se till det resonemang som Peter Kadhammar för. De vill att vita människor ska försvinna, dö ut och upphöra att existera. Svårare än så är det inte.

Sist men inte minst var ju inte John Allen Chau vit – inte fullt ut i vart fall. Hans far var asiat. Så något uttryck för den “vite mannen” kan hans handling inte ha varit. Snarare – om vi följer Kadhammars logik – ett uttryck för rasblandade människor.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!