Ett fyrfaldigt leve för Det fria Sverige…

I dag för ett år sedan såg föreningen Det fria Sverige dagens ljus då den presenterades vid en direktsänd presskonferens. Tiden går onekligen fort när det går bra.

DFS. Det var i slutet av mars i år som Det fria Sverige startade upp Svegot media med Tidningen Svegot samt radio och tv – ett ambitiöst projekt utan tvekan, men också ett nödvändigt projekt. Genom Svegot media uppfylls nämligen flera av de viktiga uppdrag som föreningen tagit på sig.

Därför uppmärksammar vi i dag, den 25 november, föreningens ettårsdag och tackar alla som gör såväl föreningen som Svegot media möjligt.

Det fria Sverige är något nytt och ett år senare kan man inte annat än förundras över det som åstadkommits. Det som sticker ut är förvärvet av det som kommer bli det första Svenskarnas hus. En miljon kronor samlades in med en månad till godo och fastigheten förvärvades före tidsplan. Snart nog kommer huset stå klart att välkomna medlemmar och intresserade.

Och huset är bara en del av föreningen. Svegot media, med dagliga uppdateringar på hemsidan såväl som dagliga direktsändningar med både ljud och bild är en annan. Bakom kulisserna händer det också mycket: fria svenskar finner varandra genom föreningen och nätverken byggs ut i rasande takt – snöbollen är i rullning. Föreningens medlemmar är också involverade i realpolitiskt arbete i kommuner runt om i landet, men också på andra nivåer. Faktum är att föreningen finns och är verksam överallt där våra medlemmar finns.

Det har bara gått ett år sedan lanseringen och det är svårt att ta in med tanke på allt som skett. Om bara hälften så mycket blir gjort under nästkommande år vore det fantastiskt. Men allt tyder på att ännu mer kommer bli gjort. Den tanken är hisnande.

Svegots redaktion kommer inte ligga på latsidan utan fortsätta leverera perspektiv från det fria Sverige. För oss är det bästa sättet att fira föreningen att förnya vårt löfte om att vara en så effektiv del av maskineriet som möjligt. Nyckelordet i föreningen är “tillsammans”. Det må låta som en klyscha, men det är likväl sant. Vi som är medlemmar i föreningen är en levande del av den. Det fria Sverige är och blir vad vi gör.

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!


BLI MEDLEM I DAG

detfriasverige.se


{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}