Spelar det någon roll att folk fuskar in sig på högskolan?

Nätverk ser till att den late kan köpa sig till ett bra resultat på högskoleprovet. Nu har polisen gått undercover för att komma åt några. Men frågan kan ställas: vad spelar det för roll?

UTBILDNING. Det är fel att fuska, alltid. Att fuska sig in till högre utbildning är också osedvanligt korkat eftersom man kommer ha svårt att tillägna sig kunskapen på grund av att de vidare studierna förutsätter förkunskaper. Men likväl känns det – i dag – som att det inte spelar någon roll (eller i vart fall ingen större roll).

Detta är en artikel från Svegot Plus
Var informerad! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!