Medlemmar i UKIP stängs av från Paypal

– Inga förklaringar ges

Flera medlemmar i det brittiska partiet UKIP har stängts av från Paypal, utan några rimliga förklaringar. Detta i efterdyningarna av att företaget stängde ned Tommy Robinsons konto.

NÄTTYRRANIET. Flera medlemmar i UKIP och personer som donerar till partiet har under de senaste dagarna hört av sig till partiföreträdare och berättat att deras konton hos Paypal stängts ned utan förklaring. Det handlar inte om offentliga företrädare utan medlemmar på olika nivåer. Den gemensamma nämnaren är att de använt sina konton åt att stödja partiet.

UKIPS partiledare, Gerard Batten, kommenterar:

“Multinationella företag arbetar hand i hand med regeringar för att försvåra för oppositionen och hindra det fria ordet. Paypals agerande är uppenbart politiskt motiverade. Det är aldrig personer eller organisationer som stödjer EU, öppna gränser eller förtryckande politisk korrekthet som drabbas, bara personer som utmanar etablissemanget.”

Många använder Paypal för att betala räkningar och sköta andra viktiga privata ekonomiska transaktioner, förutom att stödja sitt parti. Att drabbas av en avstängning kan därför få allvarliga följder.

UKIPS partiledare uppmanar Paypal att sluta att jaga och straffa politiska dissidenter och i stället vara ett ansvarsfullt och politiskt neutralt företag.

Paypal har en dominerande ställning varför de borde regleras på ett sätt som garanterar politisk neutralitet gällande deras affärsverksamhet. Också Tidningen Svegot har drabbats då vår ägare, föreningen Det fria Sverige blev avstängda helt utan grund.

Etablissemanget vill försvåra för alla som utmanar deras åsiktskorridor och för att slippa anklagelser om att inskränka medborgerliga fri- och rättigheter, använder man sig av privata storföretag i internetpyramiden för att få som man vill.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}