Ännu en NGO avslöjad

– Det viktiga nu är att det sprids vidare

Så har en NGO blivit tagen med fingrarna i syltburken och berättat i detalj hur de instruerar lycksökare att få flyktingstatus i EU.

ASYLFUSK. Det är den kanadensiska frilansjournalisten Lauren Southern som fått chefen för en av de större asylorganisationerna i Grekland att tala öppenhjärtigt på film. Det är värt att titta på filmen i sin helhet.

Skådespeleri är vad det är berättar Ariel Ricker och fortsätter med att såga EUs förmåga att se igenom det som sker. För den som läser på Svegot kommer det inte som någon överraskning. Italienska myndigheter utreder andra NGOs som varit verksamma på Medelhavet och kopplingarna mellan dessa organisationer och människosmugglare är ibland hart när obefintliga.

Och de som inte smugglar själva ser till att utbilda de blivande “flyktingarna” i hur de ska kunna bli trovärdiga i sin roll. Ariel Ricker et concortes har tagit sig rätten att förändra Europas demografi på grund av att de tycker massinvandring är en bra idé. 15 000 personer säger organisationen Advocates Abroad att de “hjälpt” till Europa.

Tänk vad som skulle ha hänt om det varit det motsatta. Att exempelvis Gyllene Gryning deporterat 15 000 “flyktingar”? Vi behöver knappt fundera förstås. Italiens planerade återvandringsinitiativ har redan blivit utskällt av gammelmedierna. Inte ett ord – oss veterligen – har skrivits om asylfusket.

Fler bevis för den överordnade agendan behövs inte.

Laurens Southerns avslöjande är sprängstoff. Det är sådant som kan få den står kvar med ena foten hos etablissemanget att ta steget fullt ut. Och den kan få en eller annan att ta ett första steg.

Därför ska du dela hennes film överallt där du kan (med fördel också denna artikel). Kraften hos de fria medierna ökar varje dag. Vi på Svegot märker det tydligt och antagligen ser det likadant ut hos övriga aktörer.

Det var inte en slump att slutsatsen i rapporten till MSB gick ut på att svenska myndigheter måste sätta in punktinsatser mot de fria medierna. De har tappat tolkningsföreträdet och vet om det, därför blir de desperata. Den som handlar i desperation tenderar att agera irrationellt och göra misstag.

Hur ska man annars förklara försöken att kalla all rapportering som inte skönmålar och ljuger som en del av främmande makts påverkansoperationer? Som om man springer ryssens ärende (ja, det är ryssen man ser bakom varje buske) bara för att man berättar sanningsenligt om samtiden.

Den verkliga fienden står vid Europas gränser och hjälper lycksökare att ta sig in i Europa. Den verkliga fienden sitter på tidningsredaktionerna och låtsas som inget fast de vet – precis som vi vet – vad som pågår. Den verkliga fienden – den akuta faran – är inte främmande makt utan den makt som finns inom våra gränser.

För ingen ska tro att Advocates Abroad är de enda aktörerna. Det finns många fler och de är välfinansierade tillika välorganiserade … och höljd över all misstanke vad gammelmedia anbelangar.

Varje svensk tidningsredaktion är medveten om Lauren Southerns film och vad den avslöjar. Deras tystnad säger allt.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}