69-åring identifierar sig som 45-åring

Vill få sin ålder nedskriven

Kan man byta kön kan man byta ålder. Så resonerar Emlite Ratelband från Holland. Han har läkarintyg på att hans biologiska ålder är betydligt lägre än vad som står i hans födelseattest och nu tar han sin kamp till domstolen.

LOGISKT. Emlite Ratelband är en “positivitets-guru” och mediepersonlighet i Holland. Han är även en mycket hälsosam man, och trots sin respektabla ålder på 69 år ser han och känner sig betydligt yngre. Faktum är att han hävdar att han inte bara känner sig yngre, utan han faktiskt är yngre.

Därför vill han officiellt sänka sin ålder med 20 år. Att vara 69 istället för 49 har nämligen sina nackdelar. Han hävdar att han utsätts för diskriminering dagligen. Det är svårare att få jobb och än viktigare, det är svårt att ragga tjejer på Tinder.

— När jag är på Tinder och det står att jag är 69 får jag inga svar. När det står 49, med mitt ansikte, kommer jag vara i en mycket bättre situation.

Ratelband menar även att detta är en mycket bra affär för staten, eftersom han kommer kunna arbeta längre. Och eftersom människor nu för tiden kan ändra sitt kön beroende på vad de känner sig som, borde väl inte heller det vara några problem att ändra sin ålder?

Domstolen har svårt att veta hur de ska förhålla sig. Domaren i fallet säger att han förstår hur Ratelband resonerar. Kan man byta kön (vilket var otänkbart för bara några år sedan) bör man ju kunna byta ålder, särskilt eftersom Ratelbands läkare vittnar om att han har en “biologisk ålder” som är betydligt yngre än 69, något som könsbytare inte kan skryta med.

Men, det finns problem. Då man måste ändra Ratelbands födelsedatum från 1949 till 1969 bildas det en slags historiskt vakuum.

“Vem tog dina föräldrar hand om dessa år? Vem var den lilla pojken på den tiden?”

Nya tider innebär sannerligen nya problem.

Fullständigt logiskt – kör på!

Man är väl ändå den ålder man är? Det går väl inte att ändra på genom ett papper? Jo, i dagens galna värld så bör det vara fullständigt genomförbart. Att ändra ålder är en betydligt mindre förändring än att byta juridiskt kön. Och faktiskt betydligt mer rimligt.

Jag önskar verkligen Ratelband lycka till – även om jag inte tycker han ska hänga på Tinder. Jag hoppas han lyckas byta ålder, och varför inte kön när han väl håller på?

Jag hoppas att vi i framtiden får se allt fler som vill byta kön, ålder, vikt, längd, nationalitet och antal ben. Varför inte byta ut hela sin historia? Kör på! Ju galnare ju bättre. Västerlandets civilisation har redan accepterat så mycket tokigheter att vi måste byta spår och det snart. Ju fler personer som Ratelband som testar gränserna, ju fortare förstår vi att vi inte kan hålla på såhär.

Du är det kön du fötts i. Du har den ålder du har. Det är inget att göra åt. Först när alla vaknar upp ur dessa tokerier kan vi få civilisationen på rätt spår igen.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!