Förbetalda betalkort finansierar massinvandringen

Frågan har många ställt. Hur överlever de illegala migranterna på sin färd genom Europa. Kanske har vi fått svaret tack vare en slovensk nyhetssajt.

FOLKUTBYTE. Den slovenska sajten, Nova24, hänvisar till en källa inom den kroatiska polisen. Denne gör gällande att många illegala är utrustade med anonyma betalkort från Mastercard på vilka en EU-flagga och UNHCRs logotyp också är tryckt. Med dessa kort betalar de illegala för utrustning, mat och uppehälle.

Hur kommer du pengar in på kortet? 2016 inleddes ett samarbete mellan Mastercard och George Soros för att de gemensamt skulle accelerera ekonomisk och social utveckling för utsatta grupper i världen (flyktingar och migranter). 500 miljoner dollar lade Soros in i projektet.

Med ekonomi från Mastercard, Soros och UNHCR samt EU så kan man lätt fylla på korten så att tusentals illegala migranter kan hanka sig fram. Vi vet sedan tidigare att mellan 50 000 och 100 000 “flyktingar” varit väntande på Balkan sedan den stora flyktingkrisen 2015. Enligt Ungern har många av dem börjat röra sig norrut i Europa nu.

Uppgifterna är inte bekräftade, vilket ligger i sakens natur. Sedan tidigare vet vi att FN tillhandahåller betalkort i flyktingläger och vi vet också, som sagt, att Mastercard och Soros samverkat. Sammantaget ger denna information vid handen att uppgifterna om betalkorten på Balkan verkar riktiga.

Det vi vet är att “flyktingkrisen” som var (och den som kommer) inte “bara händer”. Starka krafter arbetar för att Europas befolkning ska bytas ut över tid och pengar finns det för ändamålet. Olika krafter har ett gemensamt mål. Somliga tjänar pengar på det medan andra gör det av ideologiska orsaker; andra har långt mer sinistra bevekelsegrunder.

Bilden på kortet kommer från en tweet från tv-redaktören Ninoslav Vucetic:

I tweeten frågar han varifrån dessa kort kommer och vem som betalar in pengar på dem.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}