Rakade kön framför skolungdomar upprör

Rakade kön på scenen, förvirrade barn och oroade lärare. Det är resultatet av föreställningen “Puss och Snusk” som turnerar runt i Sveriges skolor. Motståndet är svagt, men det finns, och nu berättar en högstadielärare hur barnen faktiskt reagerar på nakna vuxna på en teaterscen.

SEXUALISERING. Teatergruppen “Ung utan pung” framför föreställningen “Puss och Snusk” framför skolungdomar. Redan här anar vi givetvis var det barkar. Tvivlar man på att detta knappast är något för våra skolungdomar är det bara att läsa beskrivningen av föreställningen:

“Om kärlek, sex och relationer. Succéklassikern Puss & Snusk är en underhållande show om kroppsfixering, ideal, komplex, kärlek och svartsjuka. En befriande föreställning om normer och kulturkrockar mellan könen.”

Sex, kön, snoppar och underliv. Det ska tryckas in i våra barn och ungdomars huvuden och all form av sexualmoral ska tas bort. Sex är kul, sex är en lek och sex är något man kan vara hur vårdslös med som helst. Så är givetvis inte fallet, något vi tidigare har skrivit om.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Låt inte skolan styra ditt barns sexualitet. Ta samtalet, även om det känns obehagligt! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!