Välkommen till Storbritanniens mest homogena stad

– 48 av 4 033 är vita britter

Savile Town är en förort till Dewsbury i västra Yorkshire. Det är Storbritanniens mest homogena stad (och mångkulturella antagligen) där vita britter kan räknas till 48 stycken, av stadens 4 033 invånare. Att se vad som hänt där är att blicka in i framtiden.

ISLAMISERING. Sakta men säkert har islam tagit över Savile Town. Det är inte underligt eftersom “kaka söker maka” och muslimer som kommit till Storbritannien söker sig till områden där de kan leva med sina egna. De verkar helt enkelt inte bry sig om att vita liberaler menar att byte av medborgarskap också betyder att man blir en helt ny människa.

Efter hand har staden, men sin viktorianska arkitektur, kommit att förändras i grunden. Den har islamiserats, helt enkelt och visar vad som väntar fler och fler delar av Europa. Det går inte att förneka vad resultatet av den förda politiken blir när man tittat på Savile Town.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Titta in i kristallkulan och se vad som väntar Sverige. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}