Österrike säger nej tack till FNs migrationsavtal

2016 antogs New York-deklarationen som sa att FNs medlemsländer skulle förhandla fram ett avtal för hur massinvandringen till Väst skulle regleras. Nu drar sig ännu ett land ur processen.

ÖSTERRIKE. Både Ungern och USA har dragit sig ur tidigare och nu följer Österrike efter, det säger den konservativa förbundskanslern Sebastian Kurz till APA. Man kommer inte skriva under avtalet eftersom man har farhågor om att det kommer påverka landets självbestämmande.

Detta är ytterligare ett bakslag för den alltmer tandlösa organisationen FN och det visar tydligt att flera länder i Väst nu försöker att lösa upp internationella knutar för att säkerställa sin suveränitet. Också i Polen varnar regeringen för att avtalet hotar den nationella säkerheten och Tjeckien har lämnat öppet för att heller inte skriva under. Sverige däremot är fast beslutna att fortsätta låta överstatliga organisationer diktera politiken på hemmaplan.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!