Inte underligt om Angela Merkel slutar

– Men inte blir det bättre för det

Enligt tyska medier kommer Angela Merkel inte att kandidera som partiledare för Kristdemokraterna (CDU) på kongressen i december. Däremot vill hon stanna kvar som förbundskansler mandatperioden ut.

TYSKLAND. Om uppgifterna stämmer och Angela Merkel får som hon vill så lyckas hon med två viktiga saker, och visar att hon är en slug politiker in i det sista. Den skada hon åsamkat Tyskland är redan skedd och manövern gör så att den kan fortgå ett tag till.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Visst blir det skönt att slippa Angela Merkel. Men nog är det hon som skrattar både bäst och sist i alla fall. Vet mer! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!